Fonder

Senior Rådgivarna har tillgång till ett komplett fondutbud, inte bara en banks egna fonder. Vi jämför olika fonder, dess avgifter, risker och möjlighet till avkastning. Du får en väl genomlyst överblick över hur ditt fondsparande ser ut och vad det faktiskt kostar.  I vår analys kommer du få förslag på förändringar om så behövs. Vi rekommenderar fonder med omsorg så att du som kund får de bästa förvaltarna som marknaden har att erbjuda. Våra kunder blir ofta förvånade när de ser hur stora skillnaderna är.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!


Vår egen fondlösning består av 4 olika fonder med olika inriktning.

För att platsa i vår fondportfölj måste fonden passera ett antal kriterier och grundförutsättningar. Vi skapar en fondportfölj som har utomordentlig riskspridning samtidigt som den har möjlighet att ge en bra avkastning.
Uteslutande används fonder som bl a har en bra historik, välrenommerade förvaltare och har 4-5 stjärnors betyg.
Vi bevakar marknaden och gör de förändringar som krävs varje kvartal i våra modellportföljer. 

Kontakta oss för mer information
!

"Personlig rådgivning utifrån kundens behov är alltid nyckeln till en långsiktig relation. Finansiell rådgivning med kunden i centrum"

Du har säkert fonder idag. Vi hjälper dig att flytta över fonderna kostnadsfritt till oss. Du får då en motpart som du kan prata med, diskutera med och överlägga med.
När du vill- Ingen extra kostnad för dig.
Du handlar lika enkelt via oss som på Avanza eller Nordnet!